head õpetajad.

Eilsel päeval oleks vägagi sobinud pealkirjaks pandud teemal kirjutada. Tegelikult on mind Hea õpetaja kuu ärgitanud ka varasematel aastatel jagama lugusid oma endistest õpetajatest. Miks ma siis selleni varem jõudnud pole? Lihtne, ma pole suutnud välja valida, kes peaks saama siia ekraanile jäädvustatud. Tunnen, et ma olen õnnekombel olnud ümbritsetud väga paljude toredate ja heade õpetajatega, kellest kõigist oleks oma lugu rääkida.
Kõige tähtsam on õpilase-õpetaja suhte juures minu jaoks isiklik side. Kuid mitte ainult sobivad isikuomadused pole need, mis mind on pannud osades tundide rohkem kaasa tegema. Minu jaoks on hea õpetaja see, kes oskab näha ja kuulata, suunab ning motiveerib, on ise oma töö fänn ning kõige selle juures õiglaselt karm. Üheks oluliseks omaduseks on ka mängulisus. Oskus kehastuda ja inspireerida. 
Olen mitmeid kordi mõelnud, et tahaksin olla õpetaja. Just selline õpetaja!

Eilsel õpetajatepäeval, küll hoopis väikese Märteni kingina sai valmis tehtud ka üks mäng. Erinevate piltidega asendades saaks seda ka edukalt õpetamisel kasutada.






Meisterdamise mõte sai alguse siit.

Kommentaarid

  1. Sünnipäeval olid ilmselt muud emotsioonid laes ja Mätu ei osanud näidata oma rõõmu kingi üle. Eile ja täna oleme seda juba korduvalt mänginud ja meeldib meile kõigile! Aitähh :)

    VastaKustuta
  2. Palun, palun, nunnud! Ega laps ju enne teagi, kui pole proovinud ja kuulnud, kuidas asi käib. Oleks pidanud midagi juurde tegema, mis oleks olnud kohe mängitav ja arusaadav :)
    Teinekord siis mitu kinki korraga! ;)

    VastaKustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta

Postita kommentaar