Isu!


All:
1 pakk šokolaadiga kaeraküpsiseid
50g võid

Sulata või ja sega purustatud küpsistega. Suru segu sõradega lahtikäiva vormi põhja.

Keskel:
1 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
2 dl 35% koort
200g toorjuustu
300g 4% kodujuustu
2,5 dl hapukoort
2 dl kompotikirsse
1,5 dl vett
7 tl želatiini

Mõõda 7 tl želatiini vette ja lase 5 min paisuda. Sega toasoe toor- ja kodujuust hapukoore, suhkru ja vaniljesuhkruga. Lisa vahustatud koor ja nõrutatud kirsid. Sulata želatiin kuumas veevannis, jahuta veidi ning sega ettevaatlikult juustuvahu hulka. Kalla segu vormi ning pane vähemalt 4 – 5 tunniks külma.

Peal:
1 purk (800 g) kivideta kirsikompotti
4tl želatiini
4 sl kompotisiirupit

Tarretise valmistamiseks mõõda 4 tl želatiini kompotisiirupisse ja lase 5 min paisuda. Sulata želatiin kuumas veevannis ning sega ülejäänud kompotivedeliku hulka. Laota kirsid ühtlaselt koogile ja tõsta želatiiniga segatud mahl lusikaga marjadele. Lase koogil veel 2 – 3 tundi külmas tarduda.

Kommentaarid