kookosene suu.
Mõni aeg tagasi, kui Eili linnast ära kolis, avastas ta oma külmkapist asju, mille olemasolust ta vist päris teadlik polnud. Üheks neist oli kookosmass. Et äraviskamine oli välistatud, siis tuli midagi sellest välja mõelda. Üks trühvlitegu tundus selleks piisavalt hea. Küll ma oleks tahtnud, et eilse taasiseseisvumispäeva puhul oleks saanud kõige tippu lisada rukkililleõisi või siis vähemalt sinise kannikese. Sai nagu sai, aga maitsev sai!
Vooli kookosmassist käte vahel pallikesed. Sulata šokolaad ning veereta pallikesi selles. Lisa igale trühvlile üks kannikeseõis enne, kui šokolaad on tahkunud. Hoia söömiseni külmkapis (aga mitte liiga kaua, muidu närbuvad õied ära!).
200g kookosmassi
150 g tumedat šokolaadi
kannikesi
Vooli kookosmassist käte vahel pallikesed. Sulata šokolaad ning veereta pallikesi selles. Lisa igale trühvlile üks kannikeseõis enne, kui šokolaad on tahkunud. Hoia söömiseni külmkapis (aga mitte liiga kaua, muidu närbuvad õied ära!).
Kommentaarid
Postita kommentaar