seitse kuud tagasi.

No ei ole võimalik, et ma ikka oma lubadusi pidada ei suuda! Üks asi on nüüdsest otsustatud - enam ma veksleid välja ei anna blogisse kirjutamise osas, ehk siis õnnestub paremini!
Uute postituste tegemise tuhin pole aga minust kadunud kuhugi. Seda enam, et statistika põhjal on mu lehe külastajate arv püsinud üllatavalt kõrge ka seitsme ära oldud kuu jooksul. Ma tänan ustavaid lugejaid, kuid imestan jätkuvalt, kes need küll kõik on...

Eemale on viinud mind aga mitmed asjad. Kogu eelmine aasta oli tööl pehmelt öeldes hullumaja, mis röövis enamuse ajast. Ja neil vähestel vabadel hetkedel tahad ikka olla vaid koos kallitega ja tegeleda millegagi väljaspool arvutiekraani. Uus aasta algas aga meie peres hoopis teistsuguses tempos. Rütmis, mida ei dikteeri me ise, vaid mida kujundab üks väikene tegelane. Saage tuttavaks aasta üllataja Mirdiga!


Mõtlesin pikalt, et kas peaks siin ikka sellistest asjadest rääkima ja veel vähem pilte postitama. Aga mis seal ikka - kui see on nii suur osa minu elust, siis on seda kuidagi raske ka siit välja jätta. Väikese tõuke selles suunas andis ka Hanna, kes oma ajaveebis on alati nii aus. Eks ma siis püüa ka olla seda nägu, mis päris eluski. Seega olge valmis lugema aeg-ajalt meie tegemistest ning kindlasti võib oodata edaspidi rohkelt pusserdamist just lasteasjade osas.

Loodetavasti võib varsti uudistada siin ka kodusisustamise osas, sest peagi hakkame kolima. Kui vaid teaks, kuhu!


Kommentaarid

  1. Oi, kui armas väike tegelane! Mul peaks muidugi olema keelatud igasugu beebipilte sisaldava materjali tarbimine (hirmus isu tuleb peale, aga vaja veel veidi õppida), aga no kuidas sa saad sellist tidrikut nähes mitte ahhetada ja ohhetada. Rõõm oleks sinu tegemistest rohkem kuulda, nii et ootan huviga uusi postitusi. Tere tulemast tagasi!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Ja isutekitajad võime olla küll :) (Ega õppimine eest ära jookse.)
      Ma ikka käin sinu tegemisi lugemas ka, aga telefonist oli see kommenteerimine nii tülikas. Ühesõnaga, ma ootan põnevusega rohkemaid kajastusi teie pulmaplaneerimisest. Maailm on ikka täis ilusaid uudiseid!

      Kustuta
  2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  3. Vastused
    1. PS. Ma ei tea miks mu nimi siin selline imelik on..

      Kustuta
    2. Lõpuks ometi, tõepoolest! Ja mul on tunne, et kuskil saab kindlasti seda nime ka muuta :)

      Kustuta
  4. Kas kleit on ema või vanaema tehtud? :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar