kevadiste soovide nimekiri.


Mulle tundub, et ainus viis, kuidas saaks trotsida seda ilmataadi otsust talv tagasi tuua, on panna kirja mõned kevadised soovid. Et see ootus ei paistaks nii lõputu ja et end vaikselt häälestada uuele lainele.
Hooajalisi tegevuste ideid hakkasin ma üles märkima alles eelmise aasta lõpus vist, aga juba on see end õigustanud. Hea on, kui selline mõtete kogum ripub igapäevaselt nähtavas kohas, ja sealt siis vastavalt soovile midagi teostamiseks valida.

Hanna blogist leidsin ma aga edasiarenduse, mida tahtsin koheselt isegi teoks teha - perega ühised soovid. Kuigi Mirt veel kuigipalju kaasa ei saanud rääkida (muidu käiks vist kõikide punktide alla maale sauna minek), siis ma olen kindel, et ta on rahul ka meie valikuga. Kellel ikka saaks olla midagi loomaaeda mineku, rongi ja ratastega reisimise või näppude mullaseks tegemise vastu, eksju!

Millised tegevused teid kevaditi inspireerivad? Kas seate perega koos eesmärke?

Kes tahab veidi värvida ja sarnast nimekirjapõhja kasutada, siis see asub SIIN.

Kommentaarid

  1. Mirt on õigel teel. Mäletad, kuidas me pea kümme aastat tagasi Sinu maal talve trotsisime ja sauna tegime :)
    PS. Hea meel Sind jälle blogis tegutsemas näha.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mäletan väga hästi, eriti seda traktoriga metsatee lahti lükkamist :)
      Aitäh, hea on tagasi olla ka!

      Kustuta
  2. Oh jah, ma pole juba ammu ühtki nimekirja koostanud, mis ei puudutaks ärilisi edasiarendusi. Nüüd tuli kohe igatsus peale, et peab ikka võtma rohkem aega, et igapäevaelu ka nautida. Ja sellised nimekirjad aitavad seda aega leida. Loodan, et kevade lõpuks on teil kõik tegevused ilusti maha kriipsutatud :).

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Muidugi peab (kellest mul siis muidu eeskuju võtta on!), liiatigi, et praegune igapäevaelu saab nagunii peagi hoopis teise tähenduse teil! :) Ma ilmselt ei suudaks Atsi veenda igakuiste nimekirjade tegemises, aga kord kvartalis on just paras aeg - selle ajaga ehk saab mõned vähesed soovid ja eesmärgid siiski täidetud.

      Kustuta

Postita kommentaar