purki 10.
Mustika-apelsinimarmelaad.
Puhasta marjad. Pese apelsinid ja lõika koos koorega neljaks, võta seemned välja. Lõika apelsiniveerandid hästi õhukesteks viludeks. Keeda neid 200 g suhkruga 5 minutit. Lisa ülejäänud suhkur ja mustikad. Keeda tugevalt 2 minutit, eemalda vaht. Vala kuumalt purkidesse ja kaaneta. Marmelaad tarretub ühe ööpäeva jooksul.
*Retsept siit.
500 g mustikaid
1 suur apelsin
500 g moosisuhkrut
1 suur apelsin
500 g moosisuhkrut
Puhasta marjad. Pese apelsinid ja lõika koos koorega neljaks, võta seemned välja. Lõika apelsiniveerandid hästi õhukesteks viludeks. Keeda neid 200 g suhkruga 5 minutit. Lisa ülejäänud suhkur ja mustikad. Keeda tugevalt 2 minutit, eemalda vaht. Vala kuumalt purkidesse ja kaaneta. Marmelaad tarretub ühe ööpäeva jooksul.
*Retsept siit.
Kommentaarid
Postita kommentaar