olukord meie kodus...
...ehk kuidas poliitilise statistika jälgimise kõrvale kulus täna üks magus suutäis ära (sest olukord riigis üldiselt ajab oksele).
Purusta küpsised köögikombainis ja sega sulatatud võiga. Suru küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhja. Aseta katte valmistamise ajaks külma. Murra šokolaad väikesteks tükkideks. Kuumuta vahukoor kastrulis peaaegu keemiseni ja võta pliidilt. Lisa šokolaad ja sulata segades. Tõsta mascarpone kõrgesse kaussi, mikserda koos sulašokolaadiseguga ühtlaseks vahuks. Kalla küpsistest põhjale ja aseta vähemalt 6 tunniks külma tahkuma. Eemalda koogi ümbert ettevaatlikult küpsetuspaber, vajadusel aita kaasa õhukese noaga, sest tort on üsna kreemjas ja pehme. Kaunista meelepärasega.
Macarpone-kook valge šokolaadiga
Põhi:
8 Digestive küpsist
50 g sulatatud võid
Kate:
300 g valget šokolaadi
1,5 dl 35% rõõska koort
250 g mascarpone't
8 Digestive küpsist
50 g sulatatud võid
Kate:
300 g valget šokolaadi
1,5 dl 35% rõõska koort
250 g mascarpone't
See pilt pani kohe mu suu vett jooksma. Ma pole umbes poolteist kuud saanud korraliku kooki siin Goas. Mulle nii meeldib su blogi lugeda ja su pildid panevad mind Eestit igatsema. Tahaks vaga koju ka tulla nuud! Kallistan ja tervitan ja motlesin su peale su sunnpaeval!
VastaKustutaarrmastuse värk:D
VastaKustutasõin täna mascarpone magustoitu ja hetkel näevad hapud marjad pildil välja täpselt sellena, mida süüa:D
Loe kogu blogi, paris hea
VastaKustuta