kolm märksõna.

Minu Tai on pärast esimest päeva...

...avatud. Täna rippus ühe restorani seinal silt "There are no strangers here, but only friends who have never met before", mis kirjeldab mu meelest ideaalselt siinseid inimesi. Sa tunned, et oled oodatud, sest sõbralikke naeratusi on terve ruum alati täis. Kui enne reisi selle kohta lugesin, mõjus see kuidagi klišeena. Aga nii ongi! Väikesed armsad tailased teevad kõik, et sa end hästi tunneksid. Ja nende hääletu tänamisviis on lihtsalt lummav!


...äärmuslik. Laual leidub maitseid väga erinevatele soovidele, olgu selleks küllaltki neutraalne kleepuv riis või vürtsikas mangokrevetisalat. Täna lõi mind pahviks aga uskumatult läila magustoit. Põhimõtteliselt oli tegu piimasupiga, mille sees kuivatatud puuviljad, tarretise tükid, mais, oad ja jääkuubikud. No tõesti, sellise asja peale ikka annab tulla!


...lapselik. Iga paik on vastavalt kaunistatud, näiteks ülielusuuruses lillede või animeeritud tegelastega. Elektrijaamas ja söekaevandamise muuseumis (Mae Moh Mine) on kõikvõimalikke kujukesi, rääkivaid tegelasi, puutetundlikke mänge jne. Selle kõige keskel hakkad ennastki taas lapsena tundma. Eriti, kui su ümber on sõbrad, kellega vastata totratele küsimustele näiteks pruunsüsi äraveo vahendite kohta kaevandusest või täiest kõrist laulda kaasa tai karaokele (jep, seegi nüüdseks tehtud!).


Kommentaarid