hädavajalikud hernehirmutised.

Nüüd, kui justkui üleöö on hakanud maasikad õiget värvi saavutama, on lausa viimane aeg võtta ette üks hernehirmutisetegu. See on peaaegu sama lõbus tegevus kui iseend mõneks stiilipeoks valmis seada või poes kaaslasele kõige totramaid riideid proovimiseks tassida. Ja mis siis, et sul pole omal peenramaad, kuhu seda paigutada - kindlasti on abikäe koguka kuju eest tänulikud näiteks maavanaema või naaber, kelle juurde raksu minekuks sa mõtteid oled mõlgutanud!

 

Pikaajalised jälgijad mäletavad ehk seda, kuidas viis aastat tagasi leidis tee aeda Epp. Tuleb tunnistada, et hoolimata korduvatest iluprotseduuridest, noorenduskuuridest ning stiilimuutustest polnud temast palju alles jäänud. Seega tuli Epp saata igavesele teele ning tuua korda lööma suurem seltskond samaväärseid hernehirmutisi.



Et sääraste ettevõtmiste võlu seisneb suuresti ka koostegemises, siis võtsime meie selle teo ette spontaanselt jaanipäeval, mil laiendatud koosseis perekonnast oli kohal. Tuhnisime keldrist välja vanu riideid, ostsime muist paari mündi eest juurde ning riputasime õue valimiseks. Töö kergemaks sujumiseks valmistasime kõigile ette kaks pulka ning vanadest T-särkidest peatoorikud. Edasine oli juba igaühe maitse-eelistus.



Meie töötuba sujus üsna pingevabalt, kui jätta välja mõningad kurblikud ilmed teemal "Ma oleks ka tahtnud seda kotti enda omale." Tore oli näha, et selline mänguline tegevus on kaasahaarav igas vanuses ning sunnib veidi loovamalt mõtlema. Täiesti tasuta teraapia, mille võiksid kõik sel suvel ette võtta.




Kommentaarid

  1. Seda rohelise hirmutise õlal olevat kotti kannaks isegi. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ka, ma ka :) Aga kahjuks olid tal liiga paljud õmblused lahti, et teda siiski õlale visata.

      Kustuta
  2. Stiilsed tegelased :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kas nüüd just stiilsed, aga parajad tegelased küll :)

      Kustuta
  3. Nii toredad-armsad! Tõeliselt uhked hirmutised! Kes ütles, et nad peavad igavad ja mannetud olema, nii tore, et sellised vägevad prantslased ja daamid marju valvavad ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minu meelest ka! Mulle hirmsasti meeldib mõelda neile juurde veel lugusid, kui suurest ilmast ja milliste teadmistega nad meie peenraid valvama on tulnud :)

      Kustuta

Postita kommentaar