inspireeriv: suvi

Täna oli siin põhjarannikul üks korralik leitsak, mis pani mind koheselt tahtma kokku panna üht pildirida oma ootuste suvest. Suvest, mis mööduks võrdselt mere ääres ning järvekaldal asuvas vanematekodus. Mere kasuks räägib lisaks suurele armastusele ka tuule kosutav paitus ning sääskedevaesus. Sest kuigi Lõuna-Eesti metsad kutsuvad kangesti marjule ja veidi hiljem ka seenele, siis päevad läbi kuplaid kratsida ei tahaks ju keegi!? Samas nähes täna veidi kurvastavat vaatepilti, kuis meie magamistoa akna taguseid puid maha võeti, et sinna üks järjekordne maja võiks kerkida, tekkis mul tahtmine koheselt linnast põgeneda. Just lõunasse, paksude metsade vahele, kus koduümbruse puud on enda tahtmise järgi looklemas ning neid peamiselt vaid saunavihtade tarvis räsitakse. 
Aga seni kuni seda minekut peab veel natuke ootama, naudin ma teadmist, et suvi on vist tõesti kohale jõudnud! Ja loomulikult mereääre võlusid.

Millisest suvest teie unistate?


1- viljapõld, 2 - jäätis, 3 - pesu nööril, 4 - aasia tulikad, 5 - kleit ja kell, 6 - paat, 7 - päikeseprillid, 8 - jääkuubikud, 9 - lõke rannas

Kommentaarid