abipalve: küsimustik 2016. aasta märkmiku kohta

Teate küll ju neid lubadusi iseendale, et alustan koolitöö, sportimise, dieedi vms esmaspäeval. Või järgmisel kuul. Või esimesel septembril. Kaugel see 1.jaanuargi niimoodi on! Uus aasta paneb mind aga pidevalt mõtlema, et ehk võiks teha ühe veidi kobedama märkmiku selleks puhuks. Ja alustada veidi varem planeerimisega. Praegune on saanud palju positiivset vastukaja, olen seda oma peakolus veidi täiendanud ja muutnud, aga vajaksin väga ka teie abi.


Panin ritta mõned küsimused (nii umbes 15), mille vastused aitaksid mul pilti oluliselt täpsustada. Tahaks ju ikka teha midagi, mis rõõmustaks peale enda ka veel kedagi teist. Ühesõnaga, ma olen väga õnnelik, kui leiaksite veidi aega ja tahtmist sellele küsimustikule vastata!

Küsimustik asub SIIN.



Kommentaarid

  1. Kui võimalik, soovitan küsitluse üle vaadata. Ühes kohas oli vaid kolm valikut, "ei ole üldse oluline" "pigem ei ole oluline" ja "ei tea (vms". Mulle nagu tundub, et sealt oli midagi puudu :D Või ontehk asi mu telefonis, ma ei tea. Aga just in case mainin. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Seal peaks siiski viis valikut olema. Lisaks veel "pigem on oluline" ja "on väga oluline". Vaatasin üle ka. Kas telefoniga ehk ei anna kerida vasakule-paremale?

      Kustuta
  2. Vastatud! Ma ootan põnevusega, milline see märkmik olema saab. Ja kui vähegi rahakott kannatab, siis kindlasti tellin endale ka :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Hanna! Põnevusega loen vastuseid juba ja mõtlen, kuidas võimalikult paljude soove sinna sisse mahutada :) Loodetavasti saab millalgi reaalsema kuju. Ja võimalik, et küsin veel Sult nõu millalgi, nagu Sa kunagi lahkelt lubasid :)

      Kustuta
  3. Mina ka vastasin ja ootan huviga! Mul käis ka mõned päevad tagasi peast läbi idee, et kangesti tahaks midagi disainida ja jõudsin välja selleni, et ehk märkmik? Aga pole mul sellist kogemust ega piisavalt kannatlikkust, et siis jätan selle parem natukene asjalikumatele inimestele : näiteks sulle :))

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hahhhaa, mis meelitus :D Ma ise end nüüd liiga asjalikuks ei pea, aga kätt võiks ikka proovida küll. Muide, kui ma eelmisel aastal seda tegin, siis see kannatlikkus kasvas justkui iseenesest - ilmselt tekkis hasart. Seega ma julgustan Sind küll asja ette võtma!

      Kustuta
  4. Vastused
    1. Väga tore! Ma ise kibelen tänu rohketele vastanutele juba kiiremini asja käsile võtma ka :)

      Kustuta
  5. no ma loodan, et vastajad enam-vähem sama tahavad :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Olulisemates asjades on kalle pigem samale poole, vähemalt esmavaatlusel. Aga no kuna vastajad on eranditult naised, siis detailide osas on ikka erimeelsusi ja -soove :D

      Kustuta
  6. Mina vastasin ka. Mul polnud sellisest võimalusest vähimatki aimu. Mina olen selline ostja, kes ostab märkmiku puhtalt välimuse järgi. Ma pole vist kunagi mõelnud, kuidas peaks kõik seal sees korraldatud olema. Mingi nurga ikka leiab, kuhu vajalik kritseldada. Minu märkmikud on mulle kujunduse poolest väga meeldinud. Olen oma silmale ilusa märkmiku vaid suuruse tõttu ostmata jätnud. Edu sulle!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Lemmi! Eks see suurus ole paras võtmekoht, jah. Pisikest on hea kaasas kanda, aga rohkete lisade puhul on suurem veidi parem. Katsun miskit välja mõelda. Aga eks näis! :)

      Kustuta
  7. Edu ja jõudu! Üks hea ja ilus märkmik kuluks järgmise aasta tegemiste äramärkimiseks küll :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar