inspireeriv: sügis

Pole mingi üllatus, et sügis on vaieldamatult minu lemmikaastaaeg. Ma rõõmustasin täna sisimas väga, et ilmad on läinud tiba tuulisemaks, aeg-ajalt krabistab vihm vastu katuseakent ning kapist saab jälle välja otsida pehmed kampsunid ja sukkpüksid. Iga sügis toob endaga kaasa ka minu salasoovi omada punaseid juukseid. Nii mõnigi aasta olen andnud sellele kiusatusele järele ning lasknud need selliseks värvidagi ning ikka ja jälle olen pidanud tõdema, et see ikka pole minu värv. Hoolimata sellest avastan end selle mõttega mängimas ka tänavu...


1 - värvitud lõngad, 2 - aurav tass, 3 - porilombis, 4 - valgus lehtedel, 5 - kõrvitsad, 6 - patsis, 7 - kleit, 8 - seenel, 9 - moos

Kommentaarid

  1. Nende piltide järgi hakka või ise sügist tahtma. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sügist ei saagi mitte tahta! :) Eriti, kui sellesse aega ka veel sünnipäev mahub, eksju!?

      Kustuta
  2. Mulle meeldib kuiv, vähevihmane sügis! Siis, kui lehed lähevad kollaseks-punaseks...aga ainult seni, kuni ma neid riisuma pean hakkama! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eks selline vananaistesuvi ole tõesti unistus! Ja no lehtede riisumine pole ka minu lemmik olnud. Korteris elades oleme muidugi sellest kohustusest pääsenud, aga eks maal käime ikka abiks. Mu põhimõte on riisuda siis, kui tõesti enam lisa pole tulemas (ja viimased aastad on ju lumetulekuga venitanud) ning teha talgute korras! :)

      Kustuta
  3. Mina armastan ka sügist! Selles karges õhus on lihtsalt midagi..
    Kuigi paljude jaoks on sügis masendav aeg, on see minu jaoks hoopis kuidagi hubane aeg.
    Ja juuksed värvi kohe julgelt punaseks :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minu jaoks ka hubane aeg, soojus poeb kohe hinge. Eile nägin toredat ütlust veel, mis minu jaoks võttis tabavalt asja kokku - "Yes, I like rainy days. No, I'm not a sad person."
      No sinu juuksed on küll ilusad, eks see annab tõuget juurde ka :)

      Kustuta
  4. Ohh, kui ilusad pildid!!!
    Kui sügis selline oleks, ma poleks vastu. Ainult et tihtilugu on sügis tilkuv või marutav, porine ja tuuline. See oleks ok, kui saaks veeta küdeva kamina ees, aga viimast ei ole veel :)) Seega päikseline soe sügis palun :))

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei ole ühti, sügis on suhtumise küsimus :) Tegelikult on viimased aastad olnud seda päikeselist ilma ka ikka päris palju! Lootust on ja põhjust kamina valmimisega kiirustada ;)

      Kustuta
  5. Ooojaaa - sügis - uus algus, vihmased lõhnad, värvilised lehed, unistus heegeldamisest-kudumisest-lugemisest pimedatel õhtutel, õunakoogid, kummikud ja kõik muu - aaah, lemmik! Selle tähistamiseks paningi just kamina kütte :) Need inspiratsioonipildid tõid kõik veel lähemale, mmm!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jee, mul on nii hea meel, et on veel palju teisigi sügisenautlejaid! Lähen panen ka nüüd kannu tulele...või noh lülitan keetja nupu sisse! :)

      Kustuta
  6. Mulle meeldib sügise pilte Pinterestist vaadata, aga seal ka minu armastus sügise (vähemalt Eesti oma) vastu lõpeb. Eks näis, ehk suudab Kölni soojem sügis mind ümber veenda. Aga loomult olen ikka soojalemb alati olnud. Tundub, et enamus inimesed armastavad kõige palavamalt just seda aasta-aega, mil nad sündisid.
    Mis punastesse juustesse puutub, siis kujutaksin sind nendega ette küll, aga selliste heledamate naturaalpunastega. Võib-olla alustuseks maasika-blond? :) Kunagi olid mul sellised poevärvi punased juuksed ja see ei sobinud mulle kohe üldse. Nüüdne punakas-pruun meeldib aga väga. Ma arvan, et igaühe jaoks on vaja leida lihtsalt oma punane.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See sünnipäeva ja lemmikaastaaja seos võib paika pidada paljudel juhtudel küll. Aga ma soovitan sul sügise osas soojalt ümber mõelda ;) Loodetavasti Köln üllatab selles osas positiivselt!
      Naturaalpunased oleksidki mu lemmikud ja kulumise faasis on need värvid selliseks ka tavapäraselt läinud. Sinu punakaspruunid on ka nii ilusad, ühtlased ja terve väljanägemisega. Minu osas jääb nii tume vast ära. Seda maasikablondi tooni olen ma piltidelt otsinud ka, aga kõik fotod, mis netis, on nii erinevad, et ma vist ikka ei taba, mida see värv tegelikult tähendab...

      Kustuta

Postita kommentaar