inspireeriv: talv

Mul on juba üle kümne aasta ühe sõbrannaga komme anda üksteisele märku igal aastal esimese lume nägemisest. See pole võistlus, et kes enne selle osaks saab, vaid rõõmusõnum, mida jagada. Sest hilissügisene või varatalvine lumi on ju alati oodatud! Eile sain talt järjekordse teate. Vaatasin sel hetkel meie katuseakende vastu pekslevaid vihmapiisku ja raheterasid ning tundsin, et ma pole kuidagi viisi veel jõululainel. Ometi on minu meelest enamik blogisid novembri algusest täis kaneelilõhna ja kingisoove ning tegelikult terendab nädala pärast juba esimene advent. Ilmselt käivitab mind igal aastal krõbe pakane ja kohev lumi, mida igatsen praegugi. Samas pole ajaliselt palju enam jäänud ning seega tundus paslik end häälestada oma lemmikpüha ootuseks teisiti. Nii ma siis koostasin järjekordse mosaiigi, sest teemakohaste piltide otsimine ja ritta seadmine aitab alati! Ühtlasi olen ma aastaaegade osas teinud ringi peale ning tore on näha, et mind inspireerivad samad asjad, mis mullu. Võimalik, et sel aastal leiavad rohkemad värvid tee meie koju, aga eks ole peagi näha.

Kas te olete juba jõulumeeleolus?


1 - lumised kõrred, 2 - kingipakk, 3 - lumemarjadega pärg, 4 - koos kampsuneis, 5 - Soome kelk, 6 - lauakaunistused, 7 - vanad suusad, 8 - hirv, 9 - lõke lumes

Kommentaarid

  1. Minul tuli vanasti jõulutunne ka just esimese lume saabudes, või siis kui telekast tulid erinevate seeriate jõuluteemalised episoodid. Siin Kölni lähistel võib üldjuhul lumest vaid und näha, nii et pean ennast hakkama kuidagi teisel viisil jõululainele viima. Kuigi, ka siingi on juba ammu poed jõuludekoori täis ja linna erinevates paikades seatakse hoolega jõuluturgusid üles. Äkki peakski ühe korraliku jõuluturu tiiru ette võtma. Ja kiiremas korras tahan meie korteri ka pühade jaoks kaunistada. Oma jõulu me küll siin ei veeda, aga see ei olegi oluline.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh, jõuluturud on kindlasti head meeleolutekitajad! Tavaliselt häirivad mind poodide varajased jõulukaupade väljapanekud, kuid sel aastal kohe hea meelega väisaks neid :)

      Kustuta
  2. Mitte, et ma nokkida tahaks aga see on tegelikult hirv :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nokkimine on ääretult kasulik tegevus - nii võib ju lausa targaks saada! Aitäh selle eest ja parandus sisse viidud :)

      Kustuta

Postita kommentaar