tee ise: seebile ja šampoonile sildid

Ma pole tükk aega teinud jälle ühtegi postitust meie kodust, sest vahel kuidagi on nii, et mingid asjad ei paista üldse paika loksuvat ning üldpilt kannatab selle arvelt. Vaevan oma pead vannitoa lampide lahendusi otsides, kuid tegelikkuses häirivad hoopis väiksemad detailid. Nii tundsin ma päevast päeva duši all käies, kuidas mu silmi kriibivad kõikvõimalikud pudelid ja totsikud, mis on hõivanud koha riiulitel, kraanikausi äärel ja pesuvahendite hoidjas. Oli tagumine aeg miskit selles osas ette võtta.


Miramii blogi on viimasel ajal täis mõnusat inspiratsiooni vannitoa sisustuskaupade osas, millest peaaegu kõike tahaks enda omassegi kokku tarida. Ja kuigi bambusest hambaharjad on oma tee meieni juba leidnud, siis aja jooksul on kujunenud välja ikka omad lemmikud pea- ja kehapesuvahendid, millest päris loobuda ei raatsi. Seetõttu tuli leida neile lihtsalt veidi meelepärasem vorm.


Otsustasin kraapida mõnelt olemas olevalt neutraalsemalt pudelilt sildid maha, valada lemmiktooted ümber ning teha ühtlase väljanägemisega sildid. Ja et palsami peas hoidmise ajal midagi ka teha oleks, said totsikud peale ridamisi fakte ja uskumusi. Need aitavad ka mõnusalt vahet teha pereliikmete šampoonidel. Näiteks Ats, vana punapea, saab igal korral mälu värskendada teadmisega, et vanad kreeklased uskusid, et ta muutub pärast surma vampiiriks. Või saab kraani all käsi pestes üllatuda Terviseameti poolt väljatöötatud juhiste peale, kuidas pesuainet maha loputades peaks vesi jooksma suunaga sõrmedelt käe randme poole.



Nagu tavaliselt, pole ma ka sel korral kitsi jagama üht tasuta allalaadimist, et ka teie saaksite oma vannitoas pildi klaarimaks ning pesuhetked veidi lõbusamaks muuta. Selleks tuleb vajutada SIIA, salvestada fail ning viia see trükikotta. Sildid on suuruses 9 x 6 cm, mis peaks olema just paras erinevate suurustega totsikutele. Printida võiks lasta kleebitavale kilele, et sildid vee all pikemalt vastu peaksid. Sel korral tegin kleebised kandilised, et neid oleks kergem kodus ka välja lõigata ning pudelitele kleepida. Kes soovib kõiki valgena, andku julgelt märku!



Kui keegi postituse sees allalaadimislinki üles ei leidnud, siis see on SIIN.
Andke teada kasutuse korral ka sellest, milline teie vannituba nüüd nendega välja näeb!

Kommentaarid

  1. Oo kui lahedad! Aga millises trükikojas saab niimodi ühe-kahe lehe kaupa kilele trükkida?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! :) Ilmselt saab mõnes vastutulelikus kohas küll, ma ise kasutasin selle puhul veidi sõbranna töökohta. Esmaspäeval plaanin tellida mõned lisalehed. Võin ju võtta sulle ka, kui soovid! Saada mulle huvi korral kiri, siis saame täpsustada detaile :)

      Kustuta
  2. Laura, Sul on nii äge blogi!
    Süsteemi-inimesena hindan väga selle lehe paigutust, kategoriseerimist ja stiili. On, millest eeskuju võtta.
    Ja pudelitevärk on lausa geniaalne. Nii ilus! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh, ma ei teagi, mis otsast tänamist alustada - nii südantsoojendav on sellist tagasisidet lugeda. See süsteemiarmastus on meil seega ühine. Seepärast on tore lugeda, kui kõik on arusaadav ka teistele ja mitte ainult minu kujutluse tulem :) Ühesõnaga, tunne end siin koduselt ja aitäh!

      Kustuta
    2. Niiii lahedad sildid!!! MA salvestan nad endale ka ja ootan nüüd aega, mil ülemine vannituba ka valmis saab, et sinna pudelit ritts panna.

      Kustuta
    3. Aitäh! Mul ainult hea meel, kui kellelgi veel kasutust leiavad :)

      Kustuta
  3. No nii nunnud ja erilised! Väga hea mõte, mind ennastki häirib minu praegune vannitoa sigrimigri. Ma ei jõua kohe seda ilu ära imestada :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Laura! Need tõesti löövad pildi palju selgemaks ja mul kuidagi loksus kõik ülejäänu ka paika :)

      Kustuta
  4. Ma oleksin väga huvitatud valgest värvilahendusest - ideaalne meie uude naturaalsesse vannituppa oleks muidugi pruun-valge värvilahendus, aga must-valge on ka äge :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Valge põhjaga versiooni saab alla laadida siin: https://goo.gl/sBejKr
      Millist pruuni sa muidu tahaksid? Ja kas pruun peaks olema tekst või põhi? Ehk leian järgmisel nädalal aega ja saaksin ära teha.

      Kustuta
    2. Pruun võiks olla tekst ja valge põhi. See oleks ideaalne :) pean nüüd hakkama pudelikesi otsima, mis sobiksid. Kas köögisilte pole mõelnud nii teha? Ma juba pikemat aega otsin lahendust, kuidas sildistada erinevad kuivainepurgid ja maitseained. Hetkel nad lihtsalt nupuga klaaspurkides, varsti loodetavasti jõuame köögi kallale, siis saavad oma koha riiulis.

      Kats (telefon ei lasknud sisse logida)

      Kustuta
    3. Nonii, siin on siis pruuni tekstiga versioon: https://goo.gl/Z2s86L Aga minu meelest see ei erine väga mustast tekstist :) Köögisiltidele olen mõelnud küll, aga peas keerleb mitu erinevat ideed ning ilmselt jääb see järgmise aasta algusesse. Kui seni kiire on, siis eestikeelseid silte on laadimiseks teinud ka Mai: http://www.sincerelybitter.com/2015/08/diy-purgisildid-in-estonian.html

      Kustuta
    4. Aitäh! Nüüd kibelen juba trükikotta :)

      Kustuta
    5. Palun, palun! :) Väikese nõuande annan veel - kui kilele trükkimine osutub ülemõistuse kalliks, siis alternatiiviks on trükkida tavalisele kleeppaberile ning see hiljem katta pudelil üle raamatukilega (mitteteisaldatav variant, mida müüakse kontoritarvetepoes). Kile peab olema vähemalt 1 cm igast küljest kleebisest suurem ning jälgi, et kuskilt mulle alla ei jääks. Minul peab sellisena hetkel vähemalt vastu :)

      Kustuta

Postita kommentaar