aitäh!

Ma olen täna vist sadamiljon korda mõelnud, kui väga ma tahan tulla siia midagi ütlema, aga iga pähe tulev asi näib olevat nii vähe väärt. Seepärast võtan appi selle ühe ja ainsa sõna, aitähi, mida pole kunagi liiast öelda. Aitäh, et te siin lugemas käite, ka siis, kui ma looderdan juba viimased viis kuud! Aitäh, et nii mõnigi teist võtab vaevaks kas või paar sõna tagasisidet anda! Aitäh teile, kes te olete mulle kirjutanud, et abi paluda või midagi küsida ja seejärel jaganud ideid, mis on alati suureks inspiratsiooniks! Aitäh, et te olete rahul sellega, et ma toodan vaid asju, mida mul endal väja läheb ega kostita teid eriliste geniaalsustega! Aitäh selle meeldiva tulemuse eest, mis teie hääled kokku tegid Eesti Blogiauhindade jagamisel! Ja aitäh teile kõigile, kes te hääletasite ka kõikide teiste meisterdajate poolt! Just need teised kaasblogijad (mis siis, et neist sel aastal häbiväärselt vähesed end üles andsid) on minu siin jätkuva toimetamise suurteks innustajateks.

Minu laupäev möödus samaaegses vihma nautimises ning selle lõpu ootuses. Olin eelnevalt saanud end alateadlikult premeerida ühe oma lemmiktegevusega - kaevates maapõuest välja aardeid (loe: vanu koore- ja majoneesipurke ning vanarauda). Ja kui ma auhindade jagamisest otseülekannet vaatasin, tundsin, et oleksin pidanud siiski vist olema seal kohal, et mitte jätta muljet nagu mul oleks sellest tunnustusest ükskõik.
Aga ma olen kord juba üks kohutavalt kehv kiituse vastuvõtja - tunnen end neil hetkedel kohmetult ja liigse tähelepanuga. Sageli tõmban siis oma muidu valjuhäälse suu kummaliseks naeratavaks kriipsuks, mis peaks väljendama tänutunnet ja samas pakkuma mulle võimalust jääda soliidselt vait. Tegelikkuses pole see aga kuigi kena vaatepilt, aga mõtlesin, et miski muu ei sobiks siia lõppu rohkem kui just minu selline nägu. Ilmselt üks ausamaid ja vahetumaid jäädvustusi, mis te siin minust kunagi näha võite - parajalt kentsakas ning kui vähegi annaks suu lahti kangutada, kõlaks sealt üks järjekordne "Aitäh!"


Kommentaarid

  1. Väga õigesse kohta läinud tunnustus! Palju õnne! :)

    P.S. Mul on ikka need vannitoa pudelisildid välja printimata, mida minuga jagasid.. Kui ühel päeval tehtud saan, siis raudpolt näitan tulemusest pilti!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eliise! Ootan põnevusega su tulemust :) Võid proovida ka printida tavalisele paberile ja see siis raamtukile või tugeva teibiga katta - saab peaaegu täiesti koduste vahenditega asja valmis nikerdada.

      Kustuta
  2. Vastused
    1. Aitäh, Rebeka! Aga tubliks peaks vist uuesti hakkama :)

      Kustuta
  3. Mul on nii ütlemata hea meel, et sa selle tunnustuse said. Sinu mõtted, isegi kui need sulle endale geniaalsed ei tundu, on alati värsked ja inspireerivad. Loodan, et nüüd on sul veelgi rohkem indu meisterdada ja neid meisterdusi ka meiega jagada :).

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Hanna! Peab lihtsalt kohe tegutsema ilmselt hakkama, muidu hakkab veel rohkem piinlik endal :)

      Kustuta
  4. sada südant Su poole teele!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sain pikapeale nüüd kõik sada kätte, aitäh! :)

      Kustuta
  5. Nii armas postitus :)
    Palju õnne!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Teresa! Nii armas on selliseid kommentaare lugeda :)

      Kustuta
  6. Palju õnne Laura - ega tunnustused ilmaasjata tule! :) Nüüd rõõmuga meisterdama :)!

    VastaKustuta

Postita kommentaar