kingiloos: minuga koos töötuppa



Kas teil on ka nii, et mingil kindlal ajal aastas hakkab aju rohkem tööle ja näpud enam sügelema millegi tegemise järele? Minul on kindlasti selleks ajaks sügis, mil kõik ümbruses tundub korraga inspireeriv, samal ajal tahaks teha miljoneid asju, põnevus käib kannul (või mina tema omal). Nii ma siin siis avastan, et pole üldsegi juttu teinud ju sellest, mida ma tänu teile saadud tiitlile veel lisaks blogiauhindade jagamisel sain. Ja ega see pole niisama jutt, sest mul on hea meel, et üks teist saab sellest kõigest samuti osa!

Nagu te aru olete saanud, siis ma pole siin mingi eriline toodete, teenuste või kohtade tutvustaja kunagi olnud (kui välja jätta ilmselt erinevad teiseringipoed, mille geniaalseid leide meisterduste sees lihtsalt peab aeg-ajalt mainima). Õnneks aitavad fotod siinkohal hädast välja, sest ma arvan, et ma ei suudaks ainult sõnadega kunagi anda edasi seda, mida käsitööna valminud esemed pakuvad.


Uudishimulikumad on saanud ilmselt mujalt lugeda, et DIY-kategoorias pani auhinna välja Annie Ene Design Studio, kus luuakse muinasjutulisi tulemusi villa, siidi ja linase abil. Nii pistsid (kingi)kotist pea välja koheselt ühed soojad sussid (ma ei tea, kas see on vanadusest või millest, aga mu varbad ongi hakanud külmakartlikeks!) ja üks põnev personaalkoolitus.

Käsi südamel - ilma teie kommentaaride, lugemiste ja julgustamiseta ma ilmselt seda blogi siin nii avalikult ei peaks. Rääkimata mingite tiitlite saamisest, mis mulle hoolimata enda ülesseadmisest suure üllatusena tulevad. Nii ma tunnengi, et seda auhinda vääriksite hoopis teie kõik! Ja mul on väga hea meel, et samal arvamusel on ka kingitusetegijad, kes on lubanud mul võtta endaga koos töötuppa keegi teist kaasa.

Kuna mul on kohe-kohe sünnipäev, siis tundub loosi praegune ajastamine just see kõige parem idee olevat. Ja teadagi - uute oskuste saamisest ning enesearendamisest peaks ikka sügisel juttu tegema. Seega kuulutangi välja loosi, millega üks teist võidab võimaluse minuga koos (siidimaali või märgviltimise) koolitusel osalemiseks ning lisaks vilditud liblikatega koti, mis esimesel pildil näha. Selleks pole vaja teha muud, kui:

Koolituse valik sõltub võitja vastusest. Ja ärge muretsege, kui arvate, et olete välismaal ning ei saa seetõttu töötoas (mis toimub Tallinna lähedal Tabasalus) osaleda - selle toimumise aja saab samuti valida sobivuse järgi, kas või järgmisesse aastasse!

Osaleda saab kuni septembrikuu lõpuni, õnneliku võitja loosin ma välja 01.10.2016.

Mina aga lükkan varbad oma soojadesse sussidesse ning viskan jalad seinale - enne sügisest tegutsemislaviini on vaja ka korraks puhata!



Kommentaarid

  1. Väga äge pakkumine! Märgviltimise ja siidimaali vahelt valiksin hoopis Sinuga tutvumise ;), aga märgviltida võib samal ajal ka :)

    VastaKustuta
  2. Ma ka märgvildiks - kui kaua ma ikka nõelaga oma näppe torgin :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ja muidugi see ka, et pole sind terve sajandi näinud ja võiks ju jälle :D

      Kustuta
  3. Ma läheksin sinuga koos hea meelega viltima.

    VastaKustuta
  4. Pigem tutvuks Sinuga kohvilaua ääres, aga kui on hoopis sellised valikud, siis pigem märgvildiks ;)

    VastaKustuta
  5. Milline tore pakkumine :) kuna mul on vaja tütrele kooli pinal meisterdada, siis just otsin võimalust, kus saaksin märgviltimist õppida ja selle tulemusel avastasin sinu blogi ... väga põnev.
    Ühesõnaga heameelega õoiksin märgviltimist koos sinuga, tänan põneva pakkumise eest.

    VastaKustuta
  6. Hei! Mul on hea meel, et Sind oma asja tehes tunnustati! Esiteks oleks vahva Sinuga kohtuda, sest mõtted, mida siit vihikust leidnud olen, on väga kihvtid. Meeleldi osaleksin viltimise koolitusel, kuna pole kunagi varem vilitmisega tegelenud (kuigi, mõtteid olen mõlgutanud, mida sellisel juhul teha, kui selleni kord jõudma peaksin).

    VastaKustuta

Postita kommentaar