tee ise: hoidiste sildid

Niipea, kui üksteise järel hakkas aiasaadusi valmima, satuti siia kondama kõikvõimalike hoidiste retseptide otsinguil. Tõsi, minu mooside keetmise tuhina tipphetkest on möödas juba kuus aastat. Toona sai proovitud vägagi erinevaid maitseid ja kooslusi ning kõikidel järgnevatel aastatel olen katsetamise käigus selgunud lemmikutele truuks jäänud. Nendeks kõige-kõigemateks on õunamoos kardemoniga, punase sibula moos ning ploomimoos vaniljega. Igaüks väärib järele proovimist!



Loomulikult pole mul midagi selle vastu, et end juba nüüd vaikselt sügise lainele häälestada. Päike on nagunii õhtuti juba murdunult kuldse helgiga ning puudelt potsatavad õunad panevad igatsema seda lehtede langemist ja veidi sügavamaid toone. Mõtlesin selle puhul teiega jagada prinditavaid hoidiste silte.



Tegin teile kasutamiseks erinevaid variante, sekka ka eelpool mainitud lemmikud. Pole midagi lihtsamat kui laadida soovitud sildid (lehel 20 tükki) alla ning printida välja. Kes tahab, võib selleks kasutada kleeppaberit, kuid väga lihtsalt saab neid kinnitada ka tavalise pulgaliimiga. (Minu kogemusel püsivad need niimoodi hästi kinni ning tulevad ka lihtsalt maha, kui soov purki uuesti kasutada.) Salvestamiseks vajutage allolevatel valikutel:


Kui keegi tunneb, et tahaks kõike ühes toonis või hoopiski mõne hoidise kohta, mida loetelus pole, võib mulle julgelt kirjutada. Mul on alati hea meel saada kirju või pilte või linke ka sellest, kui miski siit on kasutust leidnud!

Lõpetuseks aga veel kolm silti, mida on nii tore kingitustele juurde pista.

 


Kommentaarid

  1. Oh, kui lahe!! Nüüd ma tean, mida ma oma emale sünnipäevaks kingin :) Tema ikka kirjutab kaane peale, mis hoidisega tegu. Aga sellised rõõmsameelsed sildikesed on ju nii palju armsamad :) Küsimus - kas Sina tegid kleeppaberi peale?

    Ei saa miskipärast enda konto alt kommenteerida :(

    milkymilkycocoacream.wordpress.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Alustuseks aitäh! :) Mina tegin kahes variandis, osad kleeppaberile purkidele panemiseks, osad tavalisele koopiapaberile nööri külge kinnitamiseks (sel puhul oleks kartong veidi parem olnud). Kleeppaberi puhul ei pea liimiga mässama, aga väljalõikamine on nüride kääridega veidi vaevalisem :)

      See kommenteerimise asi on kummaline. Mul lõi üldse Su kommentaari millegipärast rämpsu alla. Samas on varem Wordpressiga saadud ikka neid lisada...ma püüan mõelda, kas saan jälile, milles viga.

      Kustuta
  2. Väga vahvad. Mina kommenteerisin ka enne, aga ei tea kuhu see kadus. Palve järgmine: palun toome salati ja letso silte ka.( letso on valesti, sest mul pole õiget s-tähte. Aitäh :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Vaatasin kõik kommentaaride seaded üle ja miskit ei tundu valesti. Loodetavasti on iselahenev probleem :)
      Toome salati link on nüüd üleval. Letšode, borši jms-ga on aga kehvasti, sest kirjatüüp, mida ma kasutan, ei tunnista katusega tähti. Seega selle puhul kahjuks ei saa abiks olla.

      Kustuta
  3. Armsakesed! No nüüd on ju küll kahju, et ma moosinägu pole! :) Aga sügisvärve, -lehti ja -lõhnu ootan tasapisi minagi - ilus aeg see sügis!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Moosinägu ei peagi olema, piisab ka moositeost ;) (Mul näiteks oli kunagi suur armastus seente korjamise vastu, aga süüa ei tahtnud mitte.) Sellist sügist, nagu viimastel aastatel, on lausa lust oodata!

      Kustuta
  4. Ohh, Laura su blogi on nii nii vägev ja lahe!!! Mulle endale meeldivadki eriti sellised nö. DIY blogid (küllap see on sellepärast et mulle endale meeldib väga meisterdada, kujundada jne..).
    onnepaulus.blogspot.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oi, aitäh :) Tere tulemast ning mõnusat uudistamist siin!

      Kustuta
  5. Väga armsad sildid! Sul on kift blogi, kindlasti hoian edaspidigi silma peal :)

    http://www.sincerelybitter.com/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh Sulle, oled siin vägagi teretulnud! :) Lähen kohe Sinu tegemisi ka uudistama.

      Kustuta
  6. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  7. Tere. Kas ka mee silte saaks. Tänud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere! Ma pean õhtupoole vaatama, kas mul on veel see kujundusfail olemas. Kui on, siis saan teha. Annan siin samas märku.

      Kustuta

Postita kommentaar